Testimoniale

2024-04-12

Recuperare post - fractura glezna

Ispas Rares

"În urma accidentării din timpul meciului am suferit o fractură-avulsie a unui fragment osos din porțiunea antero-inferioară a epifizei tibiale distale. Ulterior diagnosticului, împreună și cu acordul staff-ului am venit la Cluj pentru recuperare. Am ajuns la Kinetik Artherapy unde am urmat un proces intens de fizioterapie și kinetoterapie. Dupa 2 săptămâni pot spune că am progresat enorm, urmând să încep antrenamentele din nou la echipă. Vreau să mulțumesc echipei Kinetik Artherapy pentru susținere și ajutor, în special lui Marinela Pall care a fost mereu lângă mine. Recomand cu drag această clinică, fiind profesioniști 100%”

2024-04-10

Recuperare post - operatorie Ligament incrucisat anterior

BOTH KRISZTIAN

“ În data de 18.10.2022, am suferit la fotbal, o entorsă de genunchi, urmând ca după investigațiile medicale să aflu că am o ruptură de ligament încrucișat anterior. Am fost programat la operație în data de 06.12.2022, dar înainte cu două săptămăni de a mă opera am început kinetoterapia ante operator. Nu m-am găndit niciodată că pot pierde atât de mult din musculatura piciorului, în două săpătămani cât am stat în pat. De la mijlocul lui decembrie, am început recuperarea post operator cu kinetoterapie și fizioterapie. La început a fost greu și dureros, atât deplasarea la kinetoterapie cât și exercițile, dar cu fiecare zi ce a trecut, piciorul și-a revenit iar durerea a dispărut. Am avut parte de multă atenție, răbdare și multă încurajare. Ședințele au decurs mereu cu aceași bunădispoziție, zâmbete, seriozitate dar și implicare în individualizarea programului. După 2-3 luni de la operație puteam să fac exercițiile de genuflexiuni, fandare, în condiții normale, fără să mă deranjeze piciorul, acesta fiind recuperat deja la starea anterioară accidentării. Acum, la 5 luni post operator, picioarele mele sunt mai bine dezvoltate și sunt mai sigur pe ele, decât eram înainte de operție. Pe această cale, doresc să le multumesc și o să îi recomand cu încredere tuturor celor ce au nevoie de recuperare medicală.” Both Krisztian

2023-05-23

Operatie plica sinoviala

Muresanu Henrieta

După o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea unei plice sinoviale, kinetoterapia poate juca un rol important în recuperarea postoperatorie. Scopul kinetoterapiei este de a restabili mobilitatea, forța musculară și funcția articulației afectate. Recunoașterea și satisfacția pacienților dumneavoastră, care și-au recăpătat sănătatea și au revenit la activitățile lor obișnuite, sunt dovada clară a succesului nostru. Vă invităm să citiți o noua poveste conturată cu succes la Kinetik Artherapy. Multumim, Henrieta Mureșanu!???? “În iarna anului 2022 am început kinetoterapia după o operație de plică sinovială. După câțiva ani de durere la genunchiul stâng, am decis faptul că ar fi bine să fiu operată. Nu mi-a fost groază de operație în sine (fiind a doua operație după 10 ani) ci de recuperare, însă am avut noroc cu echipa de la Kinetik Artherapy, care pe lângă tot ajutorul oferit pentru recuperare mi-au oferit și suport moral. Am fost demoralizată, crezând că nu voi mai reuși sa alerg niciodată, acesta fiind ceea mai mare pasiune a mea, însă după 5 luni de kinetoterapie am reușit sa alerg 4 km, fericirea a fost de nedescris. După 2 luni de zile, am reușit sa fac genuflexiuni, fandări, fără sa simt niciun disconfort. Datorită echipei Kinetik Artheraphy am ajuns aici, într-o formă la care nu am crezut vreodată că am să ajung. Nu mai simt niciun disconfort și reușesc să alerg. Pe lângă exercițiile de recuperare pentru genunchi, am învățat cât de important este stretchingul. Înainte de a începe recuperarea, nu am pus un accent atât de mare, însă tot datorită echipei de la Kinetik Artheraphy care m-au învățat și mi-au arătat cum trebuie făcut streching și cât de important este. Nu am crezut niciodată că voi reuși să merg cu drag la kinetoterapie, dar fetele au reușit să îmi arate faptul că, kinetoterapia este ca un sport unde înveți să faci exercițiile corect. Mereu ies cu zâmbetul pe buze, nu am cuvinte să le mulțumesc, iar datorită lor, mă repet, sunt aptă de alergat și de a face sport.”

2023-05-17

Proteza de sold

Bogdan Diana

"'M-am născut cu luxație congenitală bilaterală care a fost corectată prin multiple intervenții chirurgicale în copilarie, iar această boală a condus la coxartroză avansată, pe care am descoperit-o la 32 de ani și care a putut fi rezolvată doar prin protezare. În decembrie 2022, am avut intervenția chirurgicală pentru protezarea soldului drept, iar la 30 zile postoperator am început procesul de recuperare medicală prin kinetoterapie, la Kinetik Artherapy, cu Marinela Pall. De la bun început am știut că recuperarea va fi lungă și uneori dureroasă, dar și ca alaturi de fetele de la Kinetik voi reuși să ma refac în totalitate. Am început încet, cu mult ajutor din partea Marinelei pentru mișcările exercițiilor, și pas cu pas am reușit să vedem progres, să vad cum încep să am din nou forță în picior, să îl pot mișca normal, să îmbunătățim mobilitatea. Cu fiecare sedință am vazut bucurie și încurajare din partea colectivlui Kinetik, pentru progresul meu, dar și sprijin în momentele în care mă simțeam demoralizată, amintindu-mi că fiecare pas e un progres indiferent cât de mic e. Acum am aproape 6 luni de la operație, nu mai am nicio restricție de mișcare și muncim cu drag și spor în pregatirea soldului stâng pentru protezare. Cu siguranță voi alege să vin în continuare la centrul de recuperare Kinetik Artherapy și după urmatoarea operatie. Mereu le voi fi recunoascătoare pentru tot ceea ce fac, pentru profesionalismul pe care îl arată zilnic, pentru momentele în care mai și râdem între exerciții, dar și pentru că nu neglijează nevoile pacienților.“

2023-05-11

Operatie tendon supraspinos

Marginean Dan Cristian

Ruptura de tendon supraspinos umăr stâng. “In primăvara anului 2022, în urma suprasolicitării unor exerciții la sala de sport, am simțit o durere acută în umărul stâng, care a persistat mult timp. Continuând antrenamentele, la o lovitura la sacul de box, am auzit un pocnet. Atunci am hotărât să iau o pauza și să fac un RMN. În urma investigațiilor s-a constatat ruptură de tendon supraspinos. Am stat asa până în luna februarie a acestui an, cand nemaisuportând durerile, am decis să mă operez. In data de 7 februarie s-a realizat intervenția, iar la 30 zile post operator am început recuperarea la Kinetik Artherapy. De la prima ședință, am avut parte de multă atenție, răbdare și multă încurajare. Sedințele au decurs mereu cu aceași bunădispoziție, zâmbete, dar și seriozitate, implicare în individualizarea programului. Acum, la 3 luni postoperatoriu, neavând încrederea că mă voi recupera într-un timp atât de scurt, am reușit împreună cu echipa Kinetik Artherapy să-mi reiau antrenamentele. Pe această cale, doresc să le multumesc și o sa ii recomand cu încredere tuturor celor de care voi auzi că au nevoie de recuperare medicală.

2023-05-10

Recuperare Ligamentoplastie

Coman Alexandra

În primăvara anului 2022, la începutul lunii Aprilie, am început ședințele de kinetoterapie după o operație de LIA, combinată cu extragere parțială și sutură de menisc. Operația a fost necesară în urma unei accidentări mai vechi la schi, urmată de ruperea meniscului în urma activităților dintr-un parc de aventură. Fiind o fire sportivă și energică, prospectele operației m-au îngrozit, neștiind dacă voi mai putea vreodată să practic sporturile preferate care îmi satisfăceau nevoia de adrenalină (călărie, escaladă, schi, tir cu arcul). Curajul și motivația mi-au revenit rapid când am început recuperarea la Kinetik Artherapy. Încă din prima interacțiune cu fetele, am știut că sunt pe mâini bune și că, dacă voi avea perseverența și motivația necesare, voi reuși să îmi revin complet și să continui cu viața cu care eram obișnuită. Așa s-a și întâmplat! După primele 3 luni de recuperare, ajunsesem să fac genoflexiuni, fandări, plimbări cu bicicleta, fără să întâmpin dificultăți sau mari dureri. După alte 2 luni, am reușit să mă urc pe cal și să nu simt niciun disconfort la genunchi, nicio durere care să mă incomodeze la trap și galop. La încă o lună după, am participat la primul concurs de tras cu arcul călare după operație. În iarna anului respectiv am schiat fără probleme și, încet, încet, continuând cu ședințe pentru întărirea musculaturii, flexibilitate, streching, echilibru, am ajuns, după un an de întâlniri constante cu echipa de la Kinetik, să fiu în cea mai bună formă în care am fost vreodată. Acum genunchiul nu mă mai deranjează, pot practica toate sporturile pe care le practicam înainte, fără dureri, uimindu-mă pe mine însămi cu ceea ce poate face genunchiul meu, refăcut complet. Coman Ale, 25 de ani

2020-02-13

Recomandare

Esther Astalus

Am ajuns la Kinektik Artherapy ca printr-o minune si sunt extrem de recunoscatoare echipei pentru grija si implicarea lor. Cu multa rabdare si perseverenta rezultatele au aparut :) Cuvintele prin care as descrie echipa: profesionalism, flexibilitate, atmosfera placuta, responsabilitate asumata si punctualitate. Keep up the good work :)

2020-02-13

Recomandare

Gutiu Serban

Atmosfera placuta, profesionalism, nu ma asteptam sa ma recuperez atat de repede si mai mult, sa imi si imbunatatesc mobilitatea si conditia fizica per total. Recomand!

2019-10-07

Disjunctie acromio-claviculara

Bogdan Alexandru

Am ajuns la Kinetik Artherapy cu o disjunctie acromio-claviculara de nivel 2 la umarul drept, in urma unui accident cu bicicleta.

Dupa 3 saptamani in care am purtat un bandaj Robert Jones, a fost timpul sa-mi reiau activitatile obisnuite dar spre surprinderea mea mobilitatea mainii si a umarului erau foarte restrictionate, insotite de dureri, intepaturi, discomfort.

Am inceput cu exercitii usoare axate pe mobilitate si am vazut progrese de la o sesiune la alta, si astfel la sfarsitul a 10 sesiuni mi-am recapatat mobilitatea complet, mi-am retonifiat musculatura si am pus o baza solida pentru o recuperare completa.

Din acest motiv tin sa le multumesc tuturor celor cu care am avut contact la Kinetik Artherapy pentru ca m-au ghidat, m-au informat si mi-au oferit mediul necesar pentru cele mai bune rezultate.


Va doresc tuturor o recuperare completa, cat mai rapida. Sunteti pe maini bune.

2019-09-06

ligamentoplastie

Pop Daniel

Mi-am setat un obiectiv, acela de a mă recupera eficient după operația de ligamentoplastie efectuat în această iarnă, cu speranța de a mă reface până în primăvară.

 Datorită vouă, echipa Kinetik Artherapy am reușit să mă recuperez și să schiez la doar 3 luni de la operație.

  SUNTEȚI CEI MAI BUNI KINETOTERAPEUȚI DIN CLUJ, FĂRĂ DOAR ȘI POATE!!!

2019-06-19

Ruptura de tendon achilian

Kacso-Vidrean Lorand

"Nu-ți fie teamă că înaintezi prea încet, teme-te dacă te oprești."

A fost o perioada grea de recuperare și îndelungată, dar cu ajutorul echipei Kinetik Artherapy aceasta lupta s-a transformat intr-o plăcere și o dorința continua de a persevera, de a nu renunța, de a învinge. 

   Au fost momente de grele in care simteam ca totul se destramă și nu voi reuși sa îmi mai revin, dar in acele momente mereu apărea o mână din partea echipei care ma ridica, ma scutura de praf și îmi dădea forte proaspete sa continui. 

Vreau sa le mulțumesc pe aceasta cale de ajutorul imens oferit, zâmbetele, încrederea și profesionalismul de care au dat dovada. 

    Mulțumesc Kinetik Artherapy!

2019-02-13

Operatie de tendon achilian

Silviu Olaru

Super profesioniști și prietenoși. M-am dus sa ma recuperez fiind operat de ruptura de tendon Achilean. Fiecare activitate și exercițiu mi-a fost explicat în detaliu, de ce trebuie făcut și cum trebuie făcut corect. Am avut în permanenta senzația ca am avut un antrenor personal. Recomand 100%.

2019-02-13

Recuperare de ligamente

Toadere Teodora

M-am îngrijorat când am aflat ca recuperarea de ligamente este cea mai dificila. Echipa Artherapy m-a îndrumat la fiecare pas,iar acum ma pot bucura de sport din nou,o parte importantă din viața mea.

2018-06-09

Meniscectomie

Roland Pauletti

Sunt multiplu campion, instructor de Jiu Jitsu Brazilian la Clubul Sportiv Napoca Jiu Jitsu Academy si am ales sa fac recuperarea pentru operatia la menisc cu Raluca de la Kinetik Artherapy.

2018-06-09

Ligamentoplastie

Sergiu Tere

Dupa operatie flexia si extensia si masa musculara scad foarte mult. Recuperarea mea a fost usoara si acum ma pot bucura in continuare de sport datorita echipei Kinetik Artherapy.

2018-06-09

Lombalgie

Szabados Andrea

Doar dupa ce incepi recuperarea iti poti da seama ce inseamna un profesionist si cat de important este sa o faci corect si la timp!